Kerst 200x200

 Sveti Nikola Sveti Nikola booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Sveti Nikola

vorige beschrijving van het eiland Mamula Informatie eiland Sveti Nikola volgende beschrijving van het eiland Sveta Neđelja

Booking.com


Beschrijving eiland Sveti Nikola

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Sveti Nikola ligt in het land Montenegro, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.8 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.430 km2 en is daarmee 0.200 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumeroog. Het eiland ligt in de Adriatische Zee en de totale kustlengte is ongeveer 5 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 1.8 km bij 0.4 km (maximale breedte). Het eiland is NoordWest - ZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 42.27 (42°15'56.9160), 18.85 (18°51'8.0640).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Montenegro gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Budva, De (directe) buureilanden van Sveti Nikola zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Sveta Neđelja 9.2 km ZuidOostelijk gelegen.
2) Katič 9.4 km ZuidOostelijk gelegen.
3) Sveti Marko 19.2 km NoordWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Sveti Nikola

Sveti Nikola kaartHoogtekaart van Sveti Nikola

Sveti Nikola hoogtekaart DTM DEM

Widget is loading comments...
Sveti Nikola aantal keer bekeken: 517
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland