Kerst 200x200

 Mamula Mamula booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Mamula

vorige beschrijving van het eiland Gospa od Milosti Informatie eiland Mamula volgende beschrijving van het eiland Sveti Nikola

Booking.com


Beschrijving eiland Mamula

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Mamula ligt in het land Montenegro, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.8 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.040 km2 en is daarmee 1.220 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Adriatische Zee en de totale kustlengte is ongeveer 2 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.2 km bij 0.2 km (maximale breedte). Het eiland is NoordWest - ZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 42.4 (42°23'42.6840), 18.56 (18°33'29.8080).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Montenegro gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Herceg Novi, De (directe) buureilanden van Mamula zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Gospa od Milosti 9.8 km Oostelijk gelegen.
2) Sveti Marko 10.3 km Oostelijk gelegen.
3) Sveti Nikola 27.3 km OostZuidOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Mamula

Mamula kaart

Widget is loading comments...
Mamula aantal keer bekeken: 560
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland