Kerst 200x200

 Katič Katič booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Katič

vorige beschrijving van het eiland Sveta Neđelja Informatie eiland Katič volgende beschrijving van het eiland Ada Bojana

Booking.com


Beschrijving eiland Katič

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Katič (lokale naam Katič) ligt in het land Montenegro, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.9 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.010 km2 en is daarmee 0.310 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Adriatische Zee en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.2 km bij 0.1 km (maximale breedte). Het eiland is West - Oost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 42.2 (42°11'45.780), 18.94 (18°56'8.4840).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Montenegro gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Budva, De (directe) buureilanden van Katič zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Sveta Neđelja 0.1 km NoordNoordOostelijk gelegen.
2) Sveti Nikola 9.4 km NoordWestelijk gelegen.
3) Sveti Marko 30.4 km NoordWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Katič

Katič kaart

Widget is loading comments...
Katič aantal keer bekeken: 558
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland