Kerst 200x200

 Sveta Neđelja Sveta Neđelja booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Sveta Neđelja

vorige beschrijving van het eiland Sveti Nikola Informatie eiland Sveta Neđelja volgende beschrijving van het eiland Katič

Booking.com


Beschrijving eiland Sveta Neđelja

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Sveta Neđelja (lokale naam Sveta Neđelja) ligt in het land Montenegro, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.7 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.010 km2 en is daarmee 0.230 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Adriatische Zee en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.2 km bij 0.1 km (maximale breedte). Het eiland is WestZuidWest - OostNoordOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 42.2 (42°11'51.2160), 18.94 (18°56'9.9960).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Montenegro gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Budva, De (directe) buureilanden van Sveta Neđelja zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Katič 0.1 km ZuidZuidWestelijk gelegen.
2) Sveti Nikola 9.2 km NoordWestelijk gelegen.
3) Sveti Marko 30.2 km NoordWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Sveta Neđelja

Sveta Neđelja kaart

Widget is loading comments...
Sveta Neđelja aantal keer bekeken: 509
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland