Kerst 200x200

 Bolschoi Tjuters Bolschoi Tjuters booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Bolschoi Tjuters

vorige beschrijving van het eiland Mosjtsjnyj Informatie eiland Bolschoi Tjuters volgende beschrijving van het eiland Kolpina

Booking.com


Beschrijving eiland Bolschoi Tjuters

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde kleine eiland Bolschoi Tjuters (lokale naam Большой Тютерс) ligt in het land Rusland, Oost-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 42.9 km. Het dichtbijzijnde (vaste)land is Estland en is niet het land waartoe het eiland zelf behoort. De oppervlakte van het eiland bedraagt 7 km2 en is daarmee 3.270 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumeroog. Het eiland ligt in de Oostzee en de totale kustlengte is ongeveer 11 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 3.1 km bij 2.9 km (maximale breedte). Het eiland heeft Geen hoofdrichting-cirkelvormig. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 59.85 (59°51'1.3680), 27.2 (27°11'53.6640).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit graniet.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Leningrad Oblast, in de gemeente Kingiseppsky District. De (directe) buureilanden van Bolschoi Tjuters zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Hogland 19.1 km NoordNoordWestelijk gelegen.
2) Mosjtsjnyj 35.5 km OostNoordOostelijk gelegen.
3) Seskar 65.9 km OostNoordOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Bolschoi Tjuters

Bolschoi Tjuters kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Bolschoi Tjuters aantal keer bekeken: 587
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland