Kerst 200x200

 Mosjtsjnyj Mosjtsjnyj booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Mosjtsjnyj

vorige beschrijving van het eiland Kotlin Informatie eiland Mosjtsjnyj volgende beschrijving van het eiland Bolschoi Tjuters

Booking.com


Beschrijving eiland Mosjtsjnyj

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde kleine eiland Mosjtsjnyj (lokale naam Мощный остров) ligt in het land Rusland, Oost-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 23.2 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 15 km2 en is daarmee 0.450 keer groter dan het Nederlandse eiland Vlieland. Het eiland ligt in de Oostzee en de totale kustlengte is ongeveer 42 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 7.2 km bij 5.1 km (maximale breedte). Het eiland is NoordNoordWest - ZuidZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 60 (60°0'15.6960), 27.84 (27°50'12.30).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Leningrad Oblast, in de gemeente Kingiseppsky District. De (directe) buureilanden van Mosjtsjnyj zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Seskar 25.3 km Oostelijk gelegen.
2) Bolschoi Tjuters 35.5 km WestZuidWestelijk gelegen.
3) Hogland 42.7 km Westelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Mosjtsjnyj

Mosjtsjnyj kaart

Widget is loading comments...
Mosjtsjnyj aantal keer bekeken: 522
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland