Kerst 200x200

 Kolpina Kolpina booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Kolpina

vorige beschrijving van het eiland Bolschoi Tjuters Informatie eiland Kolpina volgende beschrijving van het eiland Stolobny

Booking.com


Beschrijving eiland Kolpina

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde kleine eiland Kolpina (lokale naam Колпина) ligt in het land Rusland, Oost-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 12 km2 en is daarmee 0.370 keer groter dan het Nederlandse eiland Vlieland. Het eiland ligt in het Meer van Pskov - Псковское озеро en de totale kustlengte is ongeveer 26 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 6.8 km bij 3.6 km (maximale breedte). Het eiland is Noord - Zuid georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 58.05 (58°2'46.3920), 27.65 (27°38'43.7640).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 155 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 14.1 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Plaatsen op het eiland zijn onder andere: Шартово, Медли, Колпино. Het eiland is in het NULLen van het land Rusland gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Pskov Oblast, De (directe) buureilanden van Kolpina zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Piirissaare 33.5 km NoordNoordWestelijk gelegen.
2) Bolschoi Tjuters 198.3 km Noordelijk gelegen.
3) Kihnu 211.8 km Westelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Kolpina

Kolpina kaartHoogtekaart van Kolpina

Kolpina hoogtekaart DTM DEM

Widget is loading comments...
Kolpina aantal keer bekeken: 530
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland