Kolpina Kolpina booking.comYoutube Kolpina

vorige beschrijving van het eiland Bolschoi Tjuters Informatie eiland Kolpina volgende beschrijving van het eiland Stolobny

Booking.com


Beschrijving eiland Kolpina

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde kleine eiland Kolpina (lokale naam Колпина) ligt in het land Rusland, Oost-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 12 km2 en is daarmee 0.370 keer groter dan het Nederlandse eiland Vlieland. Het eiland ligt in het Meer van Pskov - Псковское озеро en de totale kustlengte is ongeveer 26 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 6.8 km bij 3.6 km (maximale breedte). Het eiland is Noord - Zuid georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 58.05 (58°2'46.3920), 27.65 (27°38'43.7640).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 155 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 14.1 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Plaatsen op het eiland zijn onder andere: Шартово, Медли, Колпино. Het eiland is in het NULLen van het land Rusland gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Pskov Oblast, De (directe) buureilanden van Kolpina zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Piirissaare 33.5 km NoordNoordWestelijk gelegen.
2) Bolschoi Tjuters 198.3 km Noordelijk gelegen.
3) Kihnu 211.8 km Westelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Kolpina

Kolpina kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.

Hoogtekaart van Kolpina

Kolpina hoogtekaart DTM DEM

Widget is loading comments...
Kolpina aantal keer bekeken: 434
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.