Isola Madre Isola Madre booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola Comacina Informatie eiland Isola Madre volgende beschrijving van het eiland Isola dei PescatoriBeschrijving eiland Isola Madre

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola Madre ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.06 km2 en is daarmee 1.89 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.3 km bij 0.2 km (maximale breedte). Het eiland is ZuidWest - NoordOost georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 45.91 (45┬░54'41.2920), 8.54 (8┬░32'17.1240).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km▓). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Piemonte, in de gemeente Provincia - Verbano-Cusio-Ossola. De (directe) buureilanden van Isola Madre zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola dei Pescatori 1.6 km ZuidWestelijk gelegen.
2) Isola Bella 1.7 km ZuidZuidWestelijk gelegen.
3) Isola San Giulio 16.4 km ZuidWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola Madre

Isola Madre kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola Madre aantal keer bekeken: 267
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.