Isola Bella Isola Bella booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola dei Pescatori Informatie eiland Isola Bella volgende beschrijving van het eiland Isola San GiulioBeschrijving eiland Isola Bella

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola Bella ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer -100 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.05 km2 en is daarmee 1.52 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.4 km bij 0.2 km (maximale breedte). Het eiland is NoordWest - ZuidOost georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 45.9 (45┬░53'43.4040), 8.53 (8┬░31'37.6680).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km▓). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Piemonte, in de gemeente Provincia - Verbano-Cusio-Ossola. De (directe) buureilanden van Isola Bella zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola dei Pescatori 0.4 km NoordWestelijk gelegen.
2) Isola Madre 1.7 km NoordNoordOostelijk gelegen.
3) Isola San Giulio 14.6 km ZuidWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola Bella

Isola Bella kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola Bella aantal keer bekeken: 307
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.