Isola dei Pescatori Isola dei Pescatori booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola Madre Informatie eiland Isola dei Pescatori volgende beschrijving van het eiland Isola BellaBeschrijving eiland Isola dei Pescatori

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola dei Pescatori ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer -100 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.03 km2 en is daarmee 0.90 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.4 km bij 0.1 km (maximale breedte). Het eiland is NoordWest - ZuidOost georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 45.9 (45┬░54'3.1680), 8.52 (8┬░31'13.440).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km▓). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Piemonte, in de gemeente Provincia - Verbano-Cusio-Ossola. De (directe) buureilanden van Isola dei Pescatori zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola Bella 0.4 km ZuidOostelijk gelegen.
2) Isola Madre 1.6 km NoordOostelijk gelegen.
3) Isola San Giulio 14.7 km ZuidWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola dei Pescatori

Isola dei Pescatori kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola dei Pescatori aantal keer bekeken: 256
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.