Kerst 200x200

 Benidorm Eiland Benidorm Eiland booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Benidorm Eiland

vorige beschrijving van het eiland Medes eilanden Informatie eiland Benidorm Eiland volgende beschrijving van het eiland Tabarca

Booking.com


Beschrijving eiland Benidorm Eiland

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde zeer kleine eiland Benidorm Eiland (lokale naam Isla de Benidorm) ligt in het land Spanje, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 3.2 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.070 km2 en is daarmee 2.300 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Middellandse Zee en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.3 km bij 0.3 km (maximale breedte). Het eiland is NoordWest - ZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 38.5 (38°30'8.5680), -0.13 (-1°52'9.840).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Comunidad Autónoma - Comunitat Valenciana, in de gemeente Provincia - Alicante. De (directe) buureilanden van Benidorm Eiland zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Tabarca 47.4 km ZuidWestelijk gelegen.
2) Isla Mayor o del Baron 104.9 km ZuidZuidWestelijk gelegen.
3) Vedrà 121.3 km OostNoordOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Benidorm Eiland

Benidorm Eiland kaart

Widget is loading comments...
Benidorm Eiland aantal keer bekeken: 789
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland