Kerst 200x200

 Beryozovye eilanden Beryozovye eilanden booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Beryozovye eilanden

vorige beschrijving van het eiland Konevets Informatie eiland Beryozovye eilanden volgende beschrijving van het eiland Hogland

Booking.com


Beschrijving eiland Beryozovye eilanden

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde vrij grote eiland Beryozovye eilanden (lokale naam Берёзовые острова) ligt in het land Rusland, Oost-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 2.9 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 84 km2 en is daarmee 2.530 keer groter dan het Nederlandse eiland Vlieland. Het eiland ligt in de Oostzee en de totale kustlengte is ongeveer 147 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 31 km bij 8.9 km (maximale breedte). Het eiland is NoordWest - ZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 60.3 (60°18'3.6360), 28.62 (28°37'2.4240).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente (zwerfkeien) - zand.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Leningrad Oblast, De (directe) buureilanden van Beryozovye eilanden zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Seskar 29.1 km ZuidZuidWestelijk gelegen.
2) Mosjtsjnyj 47.2 km ZuidWestelijk gelegen.
3) Kotlin 57.9 km OostZuidOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Beryozovye eilanden

Beryozovye eilanden kaart

Widget is loading comments...
Beryozovye eilanden aantal keer bekeken: 499
5 stars gemiddelde score: 5 uit 1 stemmen.


Rondreizen Griekenland