Kerst 200x200

 Bugio Ilhas Desertas Bugio Ilhas Desertas booking.com


boek je vakantie bij de ANWB

Youtube Bugio Ilhas Desertas

vorige beschrijving van het eiland Deserta Grande Ilhas Desertas Informatie eiland Bugio Ilhas Desertas volgende beschrijving van het eiland La Palma

Booking.com


Beschrijving eiland Bugio Ilhas Desertas

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde kleine eiland Bugio Ilhas Desertas (lokale naam Ilha do Bugio) is onderdeel van (de eilandengroep) de Ilhas Desertas en ligt in het land Portugal, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 613.8 km. Het dichtbijzijnde (vaste)land is Marokko en is niet het land waartoe het eiland zelf behoort. De oppervlakte van het eiland bedraagt 3 km2 en is daarmee 0.470 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumerplaat. Het eiland ligt in de Atlantische Oceaan en de totale kustlengte is ongeveer 17 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 7.5 km bij 0.8 km (maximale breedte). Het eiland is Noord - Zuid georiënteerd. Het hoogste punt bedraagt 411 meter. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 32.43 (32°25'48.2664), -16.48 (-16°29'0.6648).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit vulkanisch materiaal.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Eiland - Ilha Ilha da Madeira, in de gemeente Gemeente - Concelho Santa Cruz. De (directe) buureilanden van Bugio Ilhas Desertas zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Deserta Grande Ilhas Desertas 1.3 km Noordelijk gelegen.
2) Ilhéu Chão Ilhas Desertas 13.4 km NoordNoordWestelijk gelegen.
3) Madeira 35.2 km NoordNoordWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Bugio Ilhas Desertas

Bugio Ilhas Desertas kaartHoogtekaart van Bugio Ilhas Desertas

Bugio Ilhas Desertas hoogtekaart DTM DEM

Widget is loading comments...
Bugio Ilhas Desertas aantal keer bekeken: 1474
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.


Rondreizen Griekenland