Isola del Tinetto Isola del Tinetto booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola del Tino Informatie eiland Isola del Tinetto volgende beschrijving van het eiland Isola Minore

Booking.com


Beschrijving eiland Isola del Tinetto

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola del Tinetto ligt in het land Italie, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 3 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.010 km2 en is daarmee 0.180 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Middellandse Zee en de totale kustlengte is ongeveer 0 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.1 km bij 0.1 km (maximale breedte). Het eiland is West - Oost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 44.02 (44°1'25.4280), 9.85 (9°51'3.9960).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Liguria, in de gemeente Provincia - La Spezia. De (directe) buureilanden van Isola del Tinetto zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola del Tino 0.1 km NoordOostelijk gelegen.
2) Palmaria 1 km NoordNoordWestelijk gelegen.
3) Gorgona 65 km Zuidelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola del Tinetto

Isola del Tinetto kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola del Tinetto aantal keer bekeken: 345
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.