Isola Minore Isola Minore booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola del Tinetto Informatie eiland Isola Minore volgende beschrijving van het eiland Isola MaggioreBeschrijving eiland Isola Minore

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola Minore ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer -100 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.07 km2 en is daarmee 2.29 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.4 km bij 0.3 km (maximale breedte). Het eiland is ZuidWest - NoordOost georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 43.18 (43░10'46.2360), 12.1 (12░6'9.6480).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km▓). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Umbria, in de gemeente Provincia - Perugia. De (directe) buureilanden van Isola Minore zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola Maggiore 0.5 km WestZuidWestelijk gelegen.
2) Isola Polvese 6.6 km ZuidZuidOostelijk gelegen.
3) Isola Bisentina 67.8 km ZuidZuidWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola Minore

Isola Minore kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola Minore aantal keer bekeken: 331
2 stars gemiddelde score: 2 uit 1 stemmen.