Santo Stefano Santo Stefano booking.comYoutube Santo Stefano

vorige beschrijving van het eiland Molara Informatie eiland Santo Stefano volgende beschrijving van het eiland Isole Cheradi

Booking.com


Beschrijving eiland Santo Stefano

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde zeer kleine eiland Santo Stefano is onderdeel van (de eilandengroep) de Pontijnse Eilanden en ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Binnen de eilandengroep is het oostzuidoostelijk gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 46.7 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.300 km2 en is daarmee 0.140 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumeroog. Het eiland ligt in de Middellandse Zee en de totale kustlengte is ongeveer 3 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.7 km bij 0.6 km (maximale breedte). Het eiland is ZuidWest - NoordOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 40.79 (40°47'22.7760), 13.45 (13°27'15.4080).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Regione - Lazio, in de gemeente Provincia - Latina. De (directe) buureilanden van Santo Stefano zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Ventotene 1.4 km WestNoordWestelijk gelegen.
2) Ischia 33.9 km Oostelijk gelegen.
3) Isola Zannone 37.9 km WestNoordWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Santo Stefano

Santo Stefano kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Santo Stefano aantal keer bekeken: 541
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.