Monte Isola Monte Isola booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola San Giulio Informatie eiland Monte Isola volgende beschrijving van het eiland Isola di GardaBeschrijving eiland Monte Isola

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde kleine eiland Monte Isola ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer -100 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 4 km2 en is daarmee 1.97 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumeroog. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 9 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 2.8 km bij 2.1 km (maximale breedte). Het eiland is WestZuidWest - OostNoordOost georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 45.71 (45┬░42'25.2360), 10.09 (10┬░5'6.2880).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km▓). Plaatsen op het eiland zijn onder andere: Siviano. Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Lombardia, in de gemeente Provincia - Brescia. De (directe) buureilanden van Monte Isola zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola di Garda 39.7 km OostZuidOostelijk gelegen.
2) Isola Comacina 75 km WestNoordWestelijk gelegen.
3) Isola di San Pancrazio 113.7 km WestNoordWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Monte Isola

Monte Isola kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.

Hoogtekaart van Monte Isola

Monte Isola hoogtekaart DTM DEM

Widget is loading comments...
Monte Isola aantal keer bekeken: 265
5 stars gemiddelde score: 5 uit 1 stemmen.