Isola Martana Isola Martana booking.comYoutube Isola Martana

vorige beschrijving van het eiland Isola Bisentina Informatie eiland Isola Martana volgende beschrijving van het eiland Asinara

Booking.com


Beschrijving eiland Isola Martana

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola Martana ligt in het land Italie, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer -100 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.100 km2 en is daarmee 3.190 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Middellandse Zee en de totale kustlengte is ongeveer 2 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.5 km bij 0.4 km (maximale breedte). Het eiland is NoordNoordWest - ZuidZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 42.55 (42°32'56.1120), 11.95 (11°57'11.5560).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Lazio, in de gemeente Provincia - Viterbo. De (directe) buureilanden van Isola Martana zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola Bisentina 4.6 km NoordWestelijk gelegen.
2) Isola Polvese 64.2 km NoordNoordOostelijk gelegen.
3) Isola Maggiore 69.9 km Noordelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola Martana

Isola Martana kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola Martana aantal keer bekeken: 477
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.