Isola di Garda Isola di Garda booking.com


vorige beschrijving van het eiland Monte Isola Informatie eiland Isola di Garda volgende beschrijving van het eiland Sant'ErasmoBeschrijving eiland Isola di Garda

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola di Garda ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.3 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.07 km2 en is daarmee 2.46 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 2 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.9 km bij 0.3 km (maximale breedte). Het eiland is Zuid - Noord georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 45.59 (45┬░35'37.4280), 10.59 (10┬░35'13.380).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km▓). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Lombardia, in de gemeente Provincia - Brescia. De (directe) buureilanden van Isola di Garda zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Monte Isola 39.7 km WestNoordWestelijk gelegen.
2) Isola Comacina 116.7 km WestNoordWestelijk gelegen.
3) Veneti├ź 135.2 km Oostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola di Garda

Isola di Garda kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola di Garda aantal keer bekeken: 235
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.