Santa Clara eiland Santa Clara eiland booking.com


vorige beschrijving van het eiland Fazanteneiland Informatie eiland Santa Clara eiland volgende beschrijving van het eiland Medes eilanden

Booking.com


Beschrijving eiland Santa Clara eiland

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde zeer kleine eiland Santa Clara eiland (lokale naam Isla de Santa Clara) ligt in het land Spanje, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.4 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.020 km2 en is daarmee 0.550 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Golf van Biskaje en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.2 km bij 0.1 km (maximale breedte). Het eiland is ZuidZuidWest - NoordNoordOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 43.32 (43°19'17.7240), -2 (-2°0'3.7440).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Comunidad Autónoma - País Vasco, in de gemeente Provincia - Gipuzkoa. De (directe) buureilanden van Santa Clara eiland zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Fazanteneiland 18.9 km Oostelijk gelegen.
2) Île d'Oléron 281.9 km NoordNoordOostelijk gelegen.
3) Île de Ré 318.2 km Noordelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Santa Clara eiland

Santa Clara eiland kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Santa Clara eiland aantal keer bekeken: 402
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.