Fazanteneiland Fazanteneiland booking.comYoutube Fazanteneiland

vorige beschrijving van het eiland Bendor eiland Informatie eiland Fazanteneiland volgende beschrijving van het eiland Santa Clara eiland

Booking.com


Beschrijving eiland Fazanteneiland

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde zeer kleine eiland Fazanteneiland (lokale naam Isla de los Faisanes) ligt in het land Spanje, Zuid-Europa. Het eiland is in een rivierdelta gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0 km. Het dichtbijzijnde (vaste)land is Frankrijk - Spanje en is niet het land waartoe het eiland zelf behoort. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.010 km2 en is daarmee 0.200 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Golf van Biskaje en de totale kustlengte is ongeveer 0 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.2 km bij 0 km (maximale breedte). Het eiland is ZuidZuidWest - NoordNoordOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 43.34 (43°20'34.1880), -1.77 (-2°14'4.2360).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Région - Aquitaine, in de gemeente Département - Pyrénées-Atlantiques. De (directe) buureilanden van Fazanteneiland zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Santa Clara eiland 18.9 km Westelijk gelegen.
2) Île d'Oléron 276.2 km Noordelijk gelegen.
3) Île de Ré 313.2 km Noordelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Fazanteneiland

Fazanteneiland kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Fazanteneiland aantal keer bekeken: 717
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.