Stolobny Stolobny booking.com


vorige beschrijving van het eiland Kolpina Informatie eiland Stolobny volgende beschrijving van het eiland SpitsbergenBeschrijving eiland Stolobny

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Stolobny (lokale naam Нило-Столобенская пу) ligt in het land Rusland, Oost-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.3 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.10 km2 en is daarmee 3.41 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in het Seligermeer en de totale kustlengte is ongeveer 2 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.5 km bij 0.4 km (maximale breedte). Het eiland is NoordNoordWest - ZuidZuidOost georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 57.24 (57░14'6.5040), 33.06 (33░3'36.4320).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit afzetiggen - het meer heeft een glaciale onstaanswijze..

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km▓). Het eiland is in het Westen van het land Rusland gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Tver Oblast, De (directe) buureilanden van Stolobny zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Kolpina 333.6 km WestNoordWestelijk gelegen.
2) Piirissaare 351.7 km WestNoordWestelijk gelegen.
3) Kotlin 359.1 km NoordNoordWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Stolobny

Stolobny kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Stolobny aantal keer bekeken: 211
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.