Reichenau Reichenau booking.com


vorige beschrijving van het eiland Mainau Informatie eiland Reichenau volgende beschrijving van het eiland TriboldingerbohlBeschrijving eiland Reichenau

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde kleine eiland Reichenau ligt in het land Duitsland, West-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 4 km2 en is daarmee 1.95 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumeroog. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 12 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 4.5 km bij 1.6 km (maximale breedte). Het eiland is NoordNoordWest - ZuidZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 47.69 (47°41'39.9120), 9.06 (9°3'45.9360).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Plaatsen op het eiland zijn onder andere: Niederzell. Het eiland is in het NULLen van het land Duitsland gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Bundesland - Baden-Württemberg, in de gemeente Regierungsbezirk - Freiburg. De (directe) buureilanden van Reichenau zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Triboldingerbohl 2.4 km OostZuidOostelijk gelegen.
2) Mainau 7.5 km OostNoordOostelijk gelegen.
3) Lindau 46.6 km OostZuidOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Reichenau

Reichenau kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.

Hoogtekaart van Reichenau

Reichenau hoogtekaart DTM DEM

Widget is loading comments...
Reichenau aantal keer bekeken: 334
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.