Konevets Konevets booking.com


vorige beschrijving van het eiland Mantsinsaari Informatie eiland Konevets volgende beschrijving van het eiland Beryozovye eilandenBeschrijving eiland Konevets

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde kleine eiland Konevets (lokale naam Коневец) ligt in het land Rusland, Oost-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 9 km2 en is daarmee 4.060 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumeroog. Het eiland ligt in het NULL en de totale kustlengte is ongeveer 26 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 6 km bij 3.1 km (maximale breedte). Het eiland is ZuidZuidWest - NoordNoordOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 60.86 (60°51'36.2160), 30.61 (30°36'35.8920).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Rusland gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Leningrad Oblast, in de gemeente Priozersky District. De (directe) buureilanden van Konevets zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Valaam 53.8 km NoordNoordOostelijk gelegen.
2) Mantsinsaari 69.6 km NoordOostelijk gelegen.
3) Kotlin 100.8 km ZuidZuidWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Konevets

Konevets kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Konevets aantal keer bekeken: 299
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.