Isola San Giulio Isola San Giulio booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola Bella Informatie eiland Isola San Giulio volgende beschrijving van het eiland Monte IsolaBeschrijving eiland Isola San Giulio

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola San Giulio ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer -100 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.030 km2 en is daarmee 0.840 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.3 km bij 0.1 km (maximale breedte). Het eiland is West - Oost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 45.8 (45°47'46.3920), 8.4 (8°23'59.4240).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Piemonte, in de gemeente Provincia - Novara. De (directe) buureilanden van Isola San Giulio zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola Bella 14.6 km NoordOostelijk gelegen.
2) Isola dei Pescatori 14.7 km NoordOostelijk gelegen.
3) Isola Madre 16.4 km NoordOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola San Giulio

Isola San Giulio kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola San Giulio aantal keer bekeken: 288
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.