Isola Polvese Isola Polvese booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola Maggiore Informatie eiland Isola Polvese volgende beschrijving van het eiland Isola BisentinaBeschrijving eiland Isola Polvese

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola Polvese ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer -100 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.790 km2 en is daarmee 0.360 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumeroog. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 5 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 1.7 km bij 0.8 km (maximale breedte). Het eiland is NoordNoordWest - ZuidZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 43.12 (43°7'2.9280), 12.14 (12°8'17.0880).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Umbria, in de gemeente Provincia - Perugia. De (directe) buureilanden van Isola Polvese zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola Maggiore 6.3 km NoordNoordWestelijk gelegen.
2) Isola Minore 6.6 km NoordNoordWestelijk gelegen.
3) Isola Bisentina 61.6 km ZuidZuidWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola Polvese

Isola Polvese kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.

Hoogtekaart van Isola Polvese

Isola Polvese hoogtekaart DTM DEM

Widget is loading comments...
Isola Polvese aantal keer bekeken: 327
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.