Isola Maggiore Isola Maggiore booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola Minore Informatie eiland Isola Maggiore volgende beschrijving van het eiland Isola PolveseBeschrijving eiland Isola Maggiore

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola Maggiore ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer -100 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.250 km2 en is daarmee 0.110 keer groter dan het Nederlandse eiland Rottumeroog. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 3 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.8 km bij 0.5 km (maximale breedte). Het eiland is West - Oost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 43.18 (43°10'32.7720), 12.09 (12°5'29.3640).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Umbria, in de gemeente Provincia - Perugia. De (directe) buureilanden van Isola Maggiore zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola Minore 0.5 km OostNoordOostelijk gelegen.
2) Isola Polvese 6.3 km ZuidZuidOostelijk gelegen.
3) Isola Bisentina 66.9 km ZuidZuidWestelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola Maggiore

Isola Maggiore kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola Maggiore aantal keer bekeken: 309
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.