Isola del Tino Isola del Tino booking.com


vorige beschrijving van het eiland Palmaria Informatie eiland Isola del Tino volgende beschrijving van het eiland Isola del Tinetto

Booking.com


Beschrijving eiland Isola del Tino

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola del Tino ligt in het land Italie, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 2.4 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.130 km2 en is daarmee 4.190 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Middellandse Zee en de totale kustlengte is ongeveer 2 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.6 km bij 0.3 km (maximale breedte). Het eiland is NoordNoordWest - ZuidZuidOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 44.03 (44°1'37.020), 9.85 (9°51'2.2680).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Liguria, in de gemeente Provincia - La Spezia. De (directe) buureilanden van Isola del Tino zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola del Tinetto 0.1 km ZuidWestelijk gelegen.
2) Palmaria 0.5 km Noordelijk gelegen.
3) Gorgona 65.2 km Zuidelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola del Tino

Isola del Tino kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola del Tino aantal keer bekeken: 392
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.