Isola Comacina Isola Comacina booking.com


vorige beschrijving van het eiland Isola di San Pancrazio Informatie eiland Isola Comacina volgende beschrijving van het eiland Isola MadreBeschrijving eiland Isola Comacina

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Isola Comacina ligt in het land Italie, Zuid-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.06 km2 en is daarmee 2.11 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.6 km bij 0.2 km (maximale breedte). Het eiland is ZuidZuidWest - NoordNoordOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 45.96 (45°57'52.5240), 9.18 (9°10'34.6080).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km²). Het eiland is in het NULLen van het land Italie gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Regione - Lombardia, in de gemeente Provincia - Como. De (directe) buureilanden van Isola Comacina zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola di San Pancrazio 38.6 km WestNoordWestelijk gelegen.
2) Isola di Sant’Apollinare 38.7 km WestNoordWestelijk gelegen.
3) Isola Madre 49.4 km Westelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Isola Comacina

Isola Comacina kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Isola Comacina aantal keer bekeken: 169
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.