Benidorm Eiland Benidorm Eiland booking.com


vorige beschrijving van het eiland Medes eilanden Informatie eiland Benidorm Eiland volgende beschrijving van het eiland TabarcaBeschrijving eiland Benidorm Eiland

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het bewoonde zeer kleine eiland Benidorm Eiland (lokale naam Isla de Benidorm) ligt in het land Spanje, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 3.2 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.07 km2 en is daarmee 2.30 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Middellandse Zee en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.3 km bij 0.3 km (maximale breedte). Het eiland is NoordWest - ZuidOost georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 38.5 (38░30'8.5680), -0.13 (-1░52'9.840).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het aantal inwoners bedraagt 0 mensen en de inwonerdichtheid komt daarmee op 0 inwoners per vierkante kilometer (ter vergelijking Texel 84 inw/km▓). Het eiland is in het NULLen van het land Spanje gelegen. Het ligt in de provincie - regio: Comunidad Autˇnoma - Comunitat Valenciana, in de gemeente Provincia - Alicante. De (directe) buureilanden van Benidorm Eiland zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Tabarca 47.4 km ZuidWestelijk gelegen.
2) Isla Mayor o del Baron 104.9 km ZuidZuidWestelijk gelegen.
3) VedrÓ 121.3 km OostNoordOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Benidorm Eiland

Benidorm Eiland kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Benidorm Eiland aantal keer bekeken: 197
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.