Insel Schwanau Insel Schwanau booking.com


vorige beschrijving van het eiland Ufenau Informatie eiland Insel Schwanau volgende beschrijving van het eiland Château de ChillonBeschrijving eiland Insel Schwanau

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde zeer kleine eiland Insel Schwanau ligt in het land Zwitserland, West-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.1 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.01 km2 en is daarmee 0.21 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in het Lauerzersee en de totale kustlengte is ongeveer 0 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.2 km bij 0 km (maximale breedte). Het eiland is WestZuidWest - OostNoordOost georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 47.03 (47°1'57.180), 8.6 (8°35'51.5760).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Kanton - Schwyz, in de gemeente Bezirk - Schwyz. De (directe) buureilanden van Insel Schwanau zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Ufenau 24.4 km NoordNoordOostelijk gelegen.
2) Lützelau 25.4 km NoordOostelijk gelegen.
3) Reichenau 80.7 km NoordNoordOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Insel Schwanau

Insel Schwanau kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Insel Schwanau aantal keer bekeken: 199
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.