Gospa od Milosti Gospa od Milosti booking.com


vorige beschrijving van het eiland Sveti Marko Informatie eiland Gospa od Milosti volgende beschrijving van het eiland MamulaBeschrijving eiland Gospa od Milosti

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde zeer kleine eiland Gospa od Milosti ligt in het land Montenegro, Zuid-Europa. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0.7 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.01 km2 en is daarmee 0.22 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in de Adriatische Zee en de totale kustlengte is ongeveer 1 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.2 km bij 0.1 km (maximale breedte). Het eiland is Noord - Zuid georiŰnteerd. De co÷rdinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 42.41 (42░24'38.6280), 18.68 (18░40'42.0240).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Herceg Novi, De (directe) buureilanden van Gospa od Milosti zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Sveti Marko 0.3 km Oostelijk gelegen.
2) Mamula 9.8 km Westelijk gelegen.
3) Sveti Nikola 20.6 km ZuidOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Gospa od Milosti

Gospa od Milosti kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Gospa od Milosti aantal keer bekeken: 188
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.