Château de Chillon Château de Chillon booking.com


vorige beschrijving van het eiland Insel Schwanau Informatie eiland Château de Chillon volgende beschrijving van het eiland FehmarnBeschrijving eiland Château de Chillon

Fysisch - Algemene info - Ligging

Het onbewoonde zeer kleine eiland Château de Chillon ligt in het land Zwitserland, West-Europa. Het eiland is in een meer gelegen. De afstand tot het vasteland bedraagt ongeveer 0 km. De oppervlakte van het eiland bedraagt 0.00 km2 en is daarmee 0.14 keer groter dan het Nederlandse eiland Pampus. Het eiland ligt in het Meer van Genève - Lac Léman en de totale kustlengte is ongeveer 0 km en de dimensies van het eiland bedragen ongeveer 0.1 km bij 0.1 km (maximale breedte). Het eiland is Noord - Zuid georiënteerd. De coördinaten (breedtegraad, lengtegraad) van het eiland (middelpunt) ten behoeve van o.a. GPS zijn 46.41 (46°24'51.0120), 6.93 (6°55'39.180).Het uitgangsmateriaal op het eiland bestaat uit gesteente.

Topografie - Vervoer - Bereikbaarheid

Het ligt in de provincie - regio: Kanton - Vaud, in de gemeente Bezirk - Riviera-Pays-d'Enhaut. De (directe) buureilanden van Château de Chillon zijn (kortste afstand tot kust buurteiland) en op deze website beschreven:

1) Isola San Giulio 132.8 km OostZuidOostelijk gelegen.
2) Isola dei Pescatori 135.4 km OostZuidOostelijk gelegen.
3) Isola Bella 136.1 km OostZuidOostelijk gelegen.

Topografische kaart voor beschrijving Château de Chillon

Château de Chillon kaart

© OpenStreetMap-auteurs, CC-BY-SA.Widget is loading comments...
Château de Chillon aantal keer bekeken: 209
Geen geen score stars gemiddelde score: Geen geen score uit 0 stemmen.